Med stort engagemang och kunskap kommer jag att anpassa alla behandlingar efter just Din hud för bästa resultat. Tillsammans med dina önskemål och mina kunskaper kommer vi att lägga upp en gemensam plan för att nå bästa hudhälsa. Att välja typ av behandling ska vara lätt och därför har jag försökt att göra det så lätt som möjligt i behandlingsmenyn. Skulle det ändå finnas några funderingar eller om ni har andra önskemål, kontakta mig så hittar vi en lösning.

/ M

Ansiktsbehandling 30 min- 495 kr
Detta är behandlingen för dig  som går regelbundet på ansiktsbehandling ( cirka var 4-6:e vecka)  och som önskar det allra bästa för din hud. En bra hudkondition kräver kärlek och omsorg vilket innebär regelbundna ansiktsbehandlingar och bra hemmavård Rengöring, hudanalys, peeling, aha/bha-syra,  mask samt avslutande produkter


Ansiktsbehandling 60 min  –  895 kr
Detta är behandlingen för dig som behöver en djuprengöring av din hud. Rengöring, hudanalys, peeling, aha/bha syra, ånga, portömning,mask och avslutande produkter. 

Ungdomsbehandling 60 min 12-18 år  –  795 kr
En ansiktsbehandling för ungdomar, som börjar få sina första finnar/pormaskar. Rengöring, hudanalys, peeling, portömning som avslutas med en lugnande och porsammandragande mask.
I behandlingen ingår även rådgivning om hur ni bäst tar hand om huden hemma.

Klassisk ansiktsbehandling 80 min  –  1100kr kr
För dig som önskar både en djuprengörande ansiktsbehandling samt avkoppling. Rengöring, hudanalys, peeling, aha/bha syra, portömning, brynplock, avkopplande ansiktsmassage, mask och avslutande produkter. Medan masken verkar du även njuta av en avkopplande skalpmassage.

Ansiktsbehandling lyx 90 min  –  1295kr
Denna behandling inleds med en avkopplande rygg och nackmassage för att verkligen komma ner i varv( cirka 15 min)
Rengöring, hudanalys, peeling, aha/bha syra, portömning, brynplock samt mask och avslutande produkter.
Medan masken verkar du även njuta av en avkopplande skalpmassage.

Ryggbehandling 60 min- 895 kr
Även ryggen kan behöva en ordentlig djuprengöring med portömning. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande produkter.

Exuviance AHA Peel 30 min  –  595 kr
För dig som vill uppnå en djuprensning, cellstimulering, antiage samt lyster. Mycket effektiv för torr, känslig, oren eller åldrad hud. I behandlingen ingår: Rengöring, toner, 20% eller 30% aha/pha syra anpassad efter din hud och dina önskemål, serum som masseras in, mask och avslutande dagcreme.

Aha Peel Rekommenderas i kur för bästa resultat
Paketpris:
4 behandlingar 2080kr ( ord. pris 2380 kr)
6 behandlingar 2970kr ( ord. pris 3570 kr)

Borttagning av milier 20 min – 320 kr